Driemaal is scheepsrecht

clavanKent u hem nog: dr. Clavan, de koning van de herhaling? Dat kunnen wij beter, moeten ze gisteren bij het NOS Journaal hebben gedacht. Het onderstaande transcript is het bewijs.

Nieuwslezer Herman van der Zandt: “Twee mannen uit Limburg blijven verdacht van handel in het uiterst gevaarlijke zenuwgas sarin. Ze zitten vast en mogen met niemand contact hebben. Er is nog steeds geen spoor van sarin gevonden in Maastricht, maar volgens de rechter zijn er voldoende aanwijzingen om de twee mannen gevangen te houden. Verslaggever Theo Verbruggen.”

Theo Verbruggen: “Het blijft een hele vreemde zaak. De stof sarin is nergens aangetroffen en toch blijven de twee Limburgers verdacht van de handel daarin. Volgens de rechter zijn daar voldoende aanwijzingen voor.”

Persvoorlichter Joan Holthuis: “De anonieme tip van een informant. De verklaring van een van de verdachten zelf en de telefoontaps die er zijn. Dat dat alles bij elkaar voldoende aanwijzingen oplevert om ze op dit moment vast te houden.”

Theo Verbruggen: “Telefoontaps, een serieuze tipgever en hun eigen verklaringen maken ze verdacht. De twee vrouwen mogen vrijdag naar huis, terwijl ze wel met z’n vieren samengewerkt hebben.”

2 reacties op Driemaal is scheepsrecht

  1. Ton Verjans zegt

    We weten toch zeker al lang: de NOS en al die andere zenders hebben de grootste moeite om hun zendtijd niet al te kostbaar te vullen. Daarom: 1. veel herhalingen, 2. veel voetbal, 3. veel schaatsen en overloos geleuter daarover.
    Helaas gebeurt dat ook nog vaak van onze belastingcenten.

  2. Azzedine zegt

    Dat mag wel zo zijn, maar over algemeen wielln ze dat op een andere manier weer terugverdienen dat doen ze soms bij marktplaats met betrekking tot hun andere advertenties! Gaan ze mij als consument en gebruiker van marktplaats bellen voor het plaatsen van een gratis advertentie, krijg je achteraf een rekening. Dat is al 2 x gebeurd! Slecht hoor dat marktplaats!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *