Wrang

volkskrantVeel aandacht in de media vorige week voor de onthulling van Angelina Jolie dat ze haar borsten preventief heeft laten amputeren. Arthur Huizinga geeft in de rubriek ‘Lopend vuur’ in de Volkskrant van zaterdag 18 mei een helder chronologisch overzicht van de roddels die er over de tijdelijke afwezigheid van Angelina Jolie en haar man Brad Pitt de wereld in zijn geslingerd. Ze zou zwanger zijn van een tweeling, het huwelijk zou op springen staan of – nog een variant – Jolie en Pitt zouden juist gaan trouwen.

Volgens een andere roddel, die dateert van 19 februari, zou Jolie ‘Brad Pitt niet zo goed in bed’ vinden. Tjonge, jonge. In de beschrijving van dit deel van het verhaal schrijft Huizinga: ‘Pikant: Angelina zou haar ontboezeming gedaan hebben in een gesprek met haar ex-man Billy Bob Thornton.’ In de context van het hele verhaal is ontboezeming wel een heel wrange woordkeuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *