Tussendoortje

soepHet loopt tegen vieren en etenstijd is het nog lang niet. Wat gaan we nemen om de borrelende maag het zwijgen op te leggen? Iets hartigs, iets zoets, iets te eten, iets te drinken?

De meisjes en jongens van Lipton weten het kennelijk ook niet meer, want wat zag ik gisteravond in het zoveelste reclameblok? Nieuw! Tea Blueberry Muffin. Thee om in te bijten als het ware en kennelijk een zinvolle aanvulling op de 20 smaken die er nu al zijn. In hetzelfde reclameblok kwam ook de nieuwste vondst van Cup-a-Soup voorbij: Cup-a-Soup Pizza Quattro Stagioni. De snackende consument kan inmiddels kiezen uit talloze ‘classics’, ‘drinkbouillons’ en ‘extra specials’ (‘geeft je naast een mentale boost ook een fysieke boost’ lees ik op de website), maar Cup-a- Soup Pizza Quattro Stagioni? Nee, dat hadden we nog niet. Is het een pizza om te drinken of een soep om te eten? Ik heb geen idee. Ik neem gewoon een appel. Met kiwismaak – dat wel.

3 reacties op Tussendoortje

  1. Annemie zegt

    En… bij 5 zakken Cup a Soup naar keuze krijg je 1 zak Quattro Stagioni gratis. Blijft de vraag of het een pizza is om te drinken of een soep om te eten…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *