taalpraat, de blog over opvallende taal

Taalpraat is een taalblog met actuele onderwerpen uit de woon-, werk- en leefomgeving van Corejanne en Marcel Lemmens. De onderwerpen variëren van nieuwe woorden en opvallende uitspraken tot creatieve constructies en verrassende verdraaiingen. Alles wat opvalt thuis, onderweg of in de media.

Taalpraat wil laten zien hoe grappig, speels, verwarrend, interessant en verrassend het Nederlands is en hoe de taal zich ontwikkelt. Taalpraat bevat taalobservaties en -bespiegelingen van Corejanne en Marcel Lemmens, maar biedt ook ruimte voor gasten. Hebt u dus een interessant taalonderwerp? Stuur dan een e-mail.

3 reacties op taalpraat, de blog over opvallende taal

  1. Marijke Kneepkens zegt

    Vandaag in de Limburger op pag. B4 van de familieberichten.
    Een wakker mens is ingeslapen.
    We zullen je missen.
    Je vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *